ホーム地域振興・イベント観光振興 > ムスリムおもてなしマップin帯広(Muslim Friendly Map in OBIHIRO)

地域振興・イベント

(2017年08月02日 更新)

IMG_2621

We have published a Muslim Friendly Map in OBIHIRO(OBIHIRO HOKKAIDO Map for MUSLIMS).Tokachi is an area where agriculture is popular with Obihiro as the central core city. Restaurants listed on map offer Muslim Friendly meal using local natural ingredients. The sweets shops offer Tokachi dairy products such as soft served ice-cream. Please download and make use of it when you come to Obihiro – Tokachi.

information: 2 Prayer spaces、10 Restaurants、3 Sweetshops、1 Hotel、22Sightseeing spots

■Produced by:The Obihiro Chamber of Commerce and Industry

■Supervised by : HALAL MEDIA JAPAN Co., Ltd.

Downloadiconset

ムスリムおもてなしマップin帯広(OBIHIRO HOKKAIDO Map for MUSLIMS)を創刊しました。十勝地方は帯広市を中核として農業が盛んな地域です。レストランでは地域の食材を活かしたムスリムフレンドリー対応料理を提供しています。またスイーツ店ではソフトクリームなど十勝の乳製品も掲載しています。帯広・十勝にお越しの際はダウンロードしてご活用下さい。

■掲載情報 礼拝所2か所、レストラン10店、スイーツ3店、ホテル1店、観光情報22件

■製  作 帯広商工会議所

■協  力 ハラールメディアジャパン株式会社

ダウンロードiconset